INNA feat. The Motans „Pentru că" este remixat de DJ-ii de la Dirty Nano
2018-06-11 19:51:35

„Pentru că”, single-ul lansat anul acesta în aprilie de INNA și The Motans, care are aproape 9 milioane de vizualizări pe YouTube, are parte de un super remix ce poartă semnătura cunoscuților DJ Dirty Nano. Piesa lansată de Global Records este remixată în stilul unic al DJ-ilor Tinu Vidaicu şi George Hora, cu un sound dinamic, fresh, plin de energie.

În primăvara acestui an, după ce The Motans a lansat „Nota de plată” cu INNA, o piesă care a cucerit publicul din România, cei doi artiști au revenit cu o nouă colaborare. „Pentru că” este o piesă de dragoste sinceră, sensibilă, compusă de INNA, The Motans (Denis Roabeș), Marco&Seba (Marcel Botezan și Sebastian Barac) și produsă de ei, aceștia din urmă fiind „responsabili” de cele mai mari hituri ale INNEI, precum “Sun Is Up”, “Hot”, “Yalla” etc.

INNA a lansat la finalul anului trecut albumul “Nirvana”, pe care este inclus single-ul cu același nume, dar și “Ruleta”, “Gimme Gimme”, „Nota de plată” cu The Motans, precum și piese noi: “Don’t Mind”, “Dream About the Ocean” sau “My Dreams”. Până acum, INNA a lansat albumul “Hot”, “I Am The Club Rocker”, “Party Never Ends” și “INNA”, precum și EP-ul “Summer Days”.

„My Gorgeous Drama Queens” este primul album al trupei The Motans și a fost lansat pe 7 martie anul acesta. Printre piesele incluse pe album se numără „August”, Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar și „Weekend”, melodie lansată împreună cu Delia, care a devenit piesa anului 2017, cu peste 23 de milioane de vizualizări, potrivit Mediaforest.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *