INNA – două single-uri cu peste 100.000.000 de vizualizări "Gimme Gimme" și "Ruleta"
2017-10-23 15:25:47

Cele două single-uri lansate de INNA anul acesta “Gimme Gimme” și “Ruleta” au deja peste 100 000 000 de vizualizări.

“Gimme Gimme” a ajuns la 100 000 000 de vizualizări în 8 luni de la lansare, în timp ce “Ruleta” are deja 105 000 000 de vizualizări în doar 4 luni.

“Ruleta” feat. Erik este prezentă în topurile din Mexic, Spania, Turcia, Serbia, România, Kazakhstan, Moldova, Ucraina.

În plus, cea mai recentă colaborare a INNEI cu The Motans pentru piesa “Nota de plată” are deja 9 milioane de vizualizări în mai puțin de o lună de la lansare.

De curand, artista a ajuns la 3 milioane de abonati pe propriul ei canal de YouTube, devansand artisti precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora. Pe propriul canal de YouTube, INNA are peste 2 miliarde de vizualizari.

De asemenea, INNA este pe locul 72 in lume, cu peste 3 miliarde de vizualizări pe YouTube, devansând nume precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

Pe Facebook, are peste 11 milioane de fani (mai mulți decât numărul de utilizatori de Facebook din România), pe Twitter peste 1.4 milioane de followers și 1.7 milioane de followers pe Instagram.

Global Entertainment – Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Ce părere aveți? Vă plac cele două single-uri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *