INNA, din nou pe scena de la Hard Rock Café pe 7 martie; invitat special Mark Stam, artist Global Records
2018-03-06 21:10:48

INNA va urca din nou pe scena de la Hard Rock Café, într-un show live full band.

Artista va prezenta publicului hiturile care deja au făcut-o cunoscută: “Hot”, “Cola Song”, “Ruleta”, “Gimme Gimme”, “P.O.H.U.I”, dar și piese noi de pe albumul “Nirvana”, lansat la finele anului trecut.

INNA va avea și un invitat special, pe Mark Stam, un tânăr artist din Republica Moldova de doar 19 ani, care a lansat de curând single-ul “Doar noi”, în colaborare cu Alina Eremia.

“Mă bucur foarte mult că voi deschide concertul INNEI de la Hard Rock Cafe, acesta fiind și primul meu eveniment în România. Vă aștept cu drag să ne pierdem împreună prin frecvențele muzicii! “, a declarat Mark Stam.

Născut în Republica Moldova, Mark Stam studiază dansuri sportive de la vârsta de 8 ani. La 13 ani, și-a dat seama că îi place să cânte și s-a dedicat acestei aventuri. Este autodidact – a învățat tehnica vocală, chitară și pian de pe Internet, lăsându-se purtat de pasiunea pe care o are pentru tot ceea ce înseamnă muzica.

Piesa “Doar Noi” a fost compusă în mare parte de el însuși, ca un rezultat al lecțiilor luate online. Textul a fost compus de către Irina Kupko alături de Mark, iar producția poartă semnătură lui Mark Stam și a celor de la Marco & Seba, cei care au scris și produs piesele cele mai cunoscute ale INNEI, dar și “Bom Bidi bom” – Nicki Minaj și Nick Jonas sau Akon – “Hypnotized”.

Anul trecut, INNA a lansat single-urile “Ruleta” (peste 145 000 000 de vizualizări), “Gimme Gimme” (peste 111 000 000 de vizualizări), dar și “Nirvana”, care are deja peste 40 000 000 de vizualizări.

De curând, artista a lansat prima piesă compusă integral de ea, în limba spaniolă “Me Gusta”, care are aproape 10 000 000 de vizualizări pe YouTube.

Imediat după show-ul de la Hard Rock Café, INNA va pleca spre Mexic, unde va avea un concert ca invitat special în show-ul celor de la Dimitri Vegas și Like Mike, DJ-ii numărul 1 în lume în 2015 și numărul 2 în 2014, 2016 și 2017. Artista va mai susține un concert în Mexic și pe data de 26 martie.

“Sunt onorată să fiu pe aceeași scenă cu artiști atât de mari pe care îi admir și le apreciez muzica precum Dimitri vegas și Like Mike. Și bineînțeles, mă bucur să mă întorc în Mexic la fanii mei extraordinari”, a spus INNA.

INNA a susținut aproape 800 de concerte în întreaga lume, pe scene din Japonia, Mexic, Chile, Statele Unite ale Americii, Europa, Turcia.

Cele mai cunoscute piese ale INNEI au devenit hituri în întreaga lume “Hot”, “Sun Is Up”, “Cola Song”, “In Your Eyes”, “More than Friends”, “Diggy Down”, iar colaborările cu artiști de top din industria muzicală internațională precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel au confirmat poziția de artist de succes.

INNA are peste 3 milioane de abonati pe propriul ei canal de YouTube, devansând artiști precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora. Pe propriul canal de YouTube, INNA are peste 2 miliarde de vizualizări.

De asemenea, INNA este pe locul 75 în lume, cu peste 3 miliarde de vizualizări pe YouTube, devansând nume precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

Pe Facebook, are peste 11 milioane de fani (mai multi decat numărul de utilizatori de Facebook din România), pe Twitter peste 1.5 milioane de followers și 1.9 milioane de followers pe Instagram.

INNA este antrenor la Vocea României Junior de la PROTV, alături de Andra și Marius Moga.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere la acest eveniment, după care vă aștept cu părerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *