INNA din nou pe scena de la Hard Rock Café; invitați speciali cei nouă copii din echipa INNA de la Vocea României Junior, dar și ANTONIA și Lori Ciobotaru
2017-09-16 14:34:20

INNA revine pe scena de la Hard Rock Café pe 21 septembrie într-un show live, full band, în care publicul va putea asculta cele mai cunoscute piese ale artistei, devenite hituri în întreaga lume.

“Hot”, “Cola Song”, “In Your Eyes”, “Gimme Gimme”, dar și cel mai recent single “Ruleta”, precum și “Strigă” sau “P.O.H.U.I.” vor bucura fanii prezenți la eveniment.

INNA va avea și invitați speciali. În deschiderea concertului, vor cânta cei nouă copii din echipa INNEI din primul sezon de la Vocea României Junior piesa pe care au lansat-o imediat dupa încheierea concursului.

Alexia, Andreea, Andrei, Astrid, Eva, George, Sonia, Ștefan și Voicu vor interpreta piesa “Kids in Town”, lansată cu videoclip oficial.

În plus, INNA le va avea alături pe Lori Ciobotaru, co-antrenorul ei de la Vocea României și parte din proiectul Global Records – GGirls și pe ANTONIA, pentru prima data pe scena de la Hard Rock Café.

INNA este artistul român cu cei mai mulți fani în social media (aproape 12 milioane de fani pe Facebook, 1.7 milioane de fani pe Instagram, 1.3 milioane de fani pe Twitter și peste 3 milioane de abonați pe YouTube), cu peste 2 miliarde de vizualizări pe propriul canal.

Cel mai recent single “Ruleta” are peste 80 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar “Gimme Gimme”, single-ul anterior, peste 90 de milioane de vizualizări.

Încă mai puteți achiziționa bilete pentru concertul de la Hard Rock Café de pe iabilet.ro

​Global Entertainment – Global Records, casă de discuri și ​Global Influencers, ​agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, Miră, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag la eveniment, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *