INNA, concerte sold out in fata a zeci de mii de fani in Mexic; imagini de la noul videoclip filmat in Mauritius
2016-05-18 16:18:36

INNA continua seria concertelor de succes in Mexic, tara in care fanii o iubesc si o sustin la evenimente, in online, iar piesele ei cuceresc topurile radio si TV muzicale.

De curand, INNA a avut un show in Puebla (Mexic) in fata a peste 35 000 de fani, eveniment sold out la care oamenii au cantat alaturi de artista cele mai cunoscute hituri.

INNA in Puebla

https://www.instagram.com/p/BFIb0_yzcqC/

https://www.instagram.com/p/BFIZDQLzckH/?

https://www.instagram.com/p/BFIaQaVTcmT/

Tot in Mexic, INNA a mai sustinut doua concerte in Mexico City la Pepsi Center si in Guadalajara la Teatrul Estudio Cabaret, show-uri full band. Cu prilejul acestor show-uri, INNA a promovat noul album “INNA”, care include hiturile “Yalla”, “Diggy Down”, “BOP BOP”.

INNA @ Mexico City

INNA @ Guadalajara

INNA @ Pepsi Center

https://www.youtube.com/watch?v=C9Vd1rPVkCo

Tinutele artistei au fost asigurate de Concepto, Andra Andreescu, iar ale dansatorilor de Holy Fashion.

In cadrul turneului de promo, INNA a fost invitata la cel mai mare matinal din Mexic – Primero Noticias unde a cantat single-urile in promovare. In plus, a acordat interviuri pentru cele mai mari publicatii si radiouri din America Latina.

Primero Noticias https://www.instagram.com/p/BDBTTu5zcgB/?

https://www.instagram.com/p/BD5-CD8TcmD/?

Cel mai mare show TV la care a fost prezenta este Adal Ramones El Show al celebrului actor, cunoscut publicului pentru telenovelele care au fost difuzate si in Romania. Acesta i-a cantat INNEI o serenada si i-a marturisit aprecierea si prietenia lui.

https://www.instagram.com/p/BC_FydbTctC/

https://www.instagram.com/p/BC_ICNLzchL/

https://www.instagram.com/p/BDBUrqnzcjI/?

De curand, INNA a fost in Mauritius unde a sustinut un concert, a filmat videoclipul celui mai recent single si a facut si o sedinta foto in renumitul resort Shangri-La.

Totodata, INNA este vocea melodiei de pe genericul noii serii Fetitele Powerpuff. Listen!

Canalul de YouTube al INNEI este pe locul 60 in lume, surclasand artisti precum Iggy Azalea, Martin Garrix, Fifth Harmony, Mariah Carey, Guns’n Roses, Mark Ronson sau Macklemore.

Iata cateva imagini foto:

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *