„Infractor": Baietii de la Noaptea Tarziu lanseaza o noua parodie
2018-09-03 19:21:32

„Infractor”, cea mai noua parodie Noaptea Tarziu, este un cover dupa piesa lansata in urma cu doua luni de catre Doddy si Lora, „Dor Sa Te Ador”. Cucu joaca rolul omului simplu, iar Cuza ofera lectii si il invata pe Emi, delicventul clasic, sa ajunga la nivelul urmator.

„Orice asemanare cu vreun personaj este pur intamplatoare. <> este despre problemele care apar in fiecare loc din lume, nu doar in Romania. Emi joaca rolul unui infractor clasic, iar pe mine ma puteti vedea pe micile ecrane, <>, pentru vorbele frumoase pe care publicul le soarbe”, declara Cuza de la Noaptea Tarziu.

Recent, Noaptea Tarziu a lansat parodii precum „Moschito”(Delia feat. Grasu XXL), „Ma doare la bac” (Marius Moga feat. Shift & What’s UP) , dar si single-ul „Semizeu”, a doua colaborare a baietilor cu Liviu Teodorescu.

In urma cu un an, canalul de YouTube al proiectului a depasit pragul de un milion de abonati si a devenit cel mai mare canal de vlogging romanesc. Cel mai vizualizat clip al baietilor este “Sunt un cocalar”, care a generat peste 34 de milioane de vizualizari pe YouTube, urmat de clipuri precum “La bunica” (16 mil. de vizualizari), “La facultate” (14 mil. de vizualizari) si “Scoala iar” (8.7 mil de vizualizari). In plus, peste 90 de videoclipuri urcate pe canalul oficial de YouTube al vloggerilor depasesc un million de vizualizari.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *