“Informer”, hit-ul care a facut furori in anii ’90 revine cu o versiune noua si un videoclip cool!

Darrin Kenneth O’Brien, artistul reggae canadian cunoscut sub numele de Snow, sarbatoreste 25 de ani de la lansarea “Informer”, cu o versiune complet noua a hitului #1 din anii ’90. Noua versiune a single-ului lui Snow, acum intitulata “Informer 2018 (Audiofreaks Mix)” este insotita de un videoclip filmat in Romania.

Scris de Snow, M.C. Shan si Edmond Leary, “Informer” a fost single-ul prinicipal extras de pe albumul de debut al lui Snow – “12 Inches of Snow” – care a vandut peste 8 milioane de unitati la nivel mondial si a fost certificat cu Platina in SUA si Triplu Platina in Canada. Versiunea originala “Informer” a facut istorie in SUA si a intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai bine vandut si cel mai bine clasat cantec reggae. Popularitatea piesei a continuat in 1994, cand Snow a castigat un Premiu Juno pentru cel mai bun Cantec Reggae, iar in 2017 intreaga cariera a artistului a fost premiata in cadrul SOCAN.

Pentru 2018, la 25 de ani dupa ce “Informer” a dominat topurile din intreaga lume, Snow a reinregistrat single-ul pentru o noua generatie. Pentru relansarea piesei, Snow a colaborat cu una dintre cele mai talentate echipe de productie din Marea Britanie, Audiofreaks.

Pentru videoclip, Snow a ales ca locatie Bucuresti, unde a filmat alaturi de echipa NGM Creative.

Pastrand elementele cheie ale piesei ce a facut istorie in urma cu 25 de ani, alaturi de o productie moderna, versiunea “Informer 2018” este gata sa ia cu asalt topurile si cluburile din intreaga lume.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Informer”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii