Industria muzicala si-a dat intalnire marti seara la cea mai tare petrecere a anului, organizata de cea mai mare casa de discuri din lume – Universal Music
2019-06-14 16:55:33

Cea mai tare petrecere a anului a avut loc marti, 11 iunie, in Bucuresti. Universal Music, cea mai mare casa de discuri din lume, impreuna cu MediaPro Music, au sarbatorit un an plin de activitate, dar si o colaborare de lunga durata, in cadrul uneia dintre cele mai asteptate petreceri ale anului – #MusicIsUniversal.

Pastrand traditia, si in acest an petrecerea anuala Universal Music Romania & MediaPro Music a avut loc la Clubul Diplomatic din Bucuresti, unde zeci de artisti, influenceri, personalitati din media, parteneri, colaboratori, manageri, impresari, vloggeri, bloggeri, dar si o mare parte din presa romaneasca au sarbatorit inca un an de succes.
Evenimentul #MusicIsUniversal a adus in acelasi loc numerosi artisti, printre care Sandra N, AnaNia, Amir, Seredinschi, Jean Gavril, Annes, Lora, Jo, Juno, Romanita Fricosu, Iris, Nicole Cherry, Liviu Teodorescu, Anastasia Sandu, VUNK, Radu si Ana Sirbu, Andreea Antonescu, YellLow, Elena Gheorghe, Alexandra Stan, Xonia, Virgil Iantu, Julie Mayaya, Phaser, Speak, Noaptea Tarziu, Randi, Edward Sanda, NICO, Doru Todorut, Andrei Leonte, Marius Moga, The Kryptonite Sparks, Zdob si Zdub si multi altii.

Peste 500 de invitati au fost prezenti la petrecerea „Sky is the limit”, prieteni apropiati ai brandului ce s-au delectat cu o serie de activari, avand in vedere contextul si locul desfasurarii evenimentului, totul fiind transformat intr-un adevarat festival. Tematica petrecerii a fost „Sky is the Limit”, iar dresscode-ul de anul acesta a fost #somethingblue, pentru a fi in concordanta cu albastrul cerului si maretia norilor.

Party-ul a inceput cu gazda evenimentului, Virgil Iantu, care a trecut in revista anul 2018-2019 si care a prezentat momentele serii, incepand cu discursul Ioanei Fesnic – Managing Director Universal Music Romania si continuand cu momente live memorabile sustinute de catre Nicole Cherry, Vunk, Alexandra Stan si Zdob si Zdub.

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale inovatoare. Pe langa activitatile clasice de casa de discuri, productie, distributie si promovare de continut muzical, Universal Music Romania este si o companie de marketing, implicata constant in dezvoltarea de strategie de brand, bazata pe asocierea cu industria de entertainment, prin realizarea unor parteneriate strategice intre label, artisti si brand-uri.
Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata acum 23 ani si detine un catalog local important, ce include peste 8000 de piese. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *