Inapoi acasa, alaturi de Claudia si noul sau colind – Cu ai mei de Craciun
2020-12-15 19:34:25

Claudia Suteu a lansat “Cu ai mei de Craciun”, un colind induiosator, care vine cu dorul de familie si sentimentul de “acasa”. Notele gratioase ale pianului si vocea suava a artistei contureaza aceasta creatie muzicala cu o nuanta linistitoare. Cum altfel sa definim profunzimea acestei sarbatori? “Craciunul este o stare”, asa cum spune si artista in piesa.

Cu totii ne amintim Craciunul in familie, cu mirosul cozonacilor proaspat scosi din cuptor si atmosfera imbietoare oferita de bradul abia impodobit. Sa mentionam si venirea lui Mos Craciun, cel mai asteptat si emotionant moment al acestei sarbatori.

Prin versurile sale, Claudia ne transmite melancolia vremurilor trecute, dar si dorul de casa. O data cu timpul si tranzitia noastra spre maturitate, a devenit din ce in ce mai greu sa ne facem timp pentru familie, chiar si in cele mai importante momente. Pe refren, artista ii cere Mosului sa ii readuca bucuria sarbatorilor alaturi de familie, cum este precizat si in versurile: Mos Craciun, nu iti cer mult / Iti cer doar o secunda, atat cat sa-mi ajunga / Sa stau cu ai mei la masa.

Pentru noi, piesa Claudiei reprezinta mai mult decat un simplu colind, menit sa ne decoreze auditiv sarbatorile de iarna. Este un mesaj pentru noi toti. Sa ne amintim mai des de cei dragi noua si sa ne bucuram reciproc cu prezenta deoarece, intr-un final, cu atat ramanem – amintirile. Haideti sa ne hranim sufletele de copii cu sentimentul profund pe care ni-l ofera colindul “Cu ai mei de Craciun”!

“Cand am scris acest colind m-am gandit, in special, la timpul pe care, uneori, nu reusesc sa il mai acord celor dragi. Este greu cand esti departe de casa, mai ales de Craciun, cand ar trebui sa fim uniti cu totii. Sper ca mesajul meu este auzit atat de cei mai tineri, cat si de cei mai mari, pentru a le reaminti importanta momentelor petrecute cu cei dragi”, marturiseste Claudia.

Claudia este un muzician complet, fiind pianist, compozitor si producator. Calatoria ei a inceput cand avea 5 ani si a primit cadou primul ei pian.

Ea a avut recitaluri pe aproape toate continentele, muzica sa fiind ascultata din SUA pana in China si Sudan, unde Claudia a cantat la pian si a interpretat propriile piese. Artista a fost admisa la Facultatea de Muzica si, pe langa muzica clasica, si-a ghidat interesul si catre a-si cladi o cariera de compozitor. A fost doar un pas mic care a trebuit facut si voila – studioul a devenit, in mod natural, a doua ei casa.

Cu un doctorat in pian, Claudia si-a trait visul si a produs piese pentru diversi artisti romani. Este inspirata de orice, de la povestile oamenilor din jurul sau si pana la o zi petrecuta in mijlocul naturii. Crede ca oamenii trebuie sa se autodepaseasca in fiecare zi si ar trebui sa profite de fiecare moment in care traiesc. Muzica ii ofera cea mai mare bucurie si incearca sa exprime acest lucru prin melodiile ei.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *