In weekend ne simtim ”Like Gold” cu noul clip Loud Luxury si Frank Walker
2020-10-31 17:15:20

Weekend-ul este foarte aproape si, intr-o perioada putin mai grea pentru toata lumea, este nevoie sa ne mai simtim si Like Gold din cand in cand. Iar astazi avem ocazia perfecta cu noul clip extras de pe EP-ul Nights Like This.

Loud Luxury, celebrul duo canadian, ne aduce, intr-o formula hibrid, un nou hit dance-pop care combina un instrumental plin de suspans cu voci imersive, ce vor ramane mult timp in memoria ta. Alaturi de aceasta structura speciala, se adauga si o colaborare de cel putin 24 de karate cu Frank Walker si Stephen Puth care transpune acestui hit aura unei pepite de aur.

Celebrul duo Loud Luxury este format din producatorii și DJ-ii Andrew Fedyk si Joe Depace. Au devenit cunoscuti dupa ce, in 2017, au lansat remix-ul piesei Scared to Be Lonely, care a adunat intr-un timp scurt peste 40 de milioane de stream-uri. Au fost nominalizati in 2018 la cea de-a noua editie a Hollywood Music in Media Awards, iar anul trecut au fost nelipsiti de la marile festivaluri, precum EDC si Lollapalooza.

Frank Walker este un DJ cunoscut pentru prezentele sale in industria muzicii electronice. In 2020, single-ul Only When It Rains a fost nominalizat la una dintre cele mai importante competitii din Canada, Juno Awards, la categoria Dance Recording of the Year.

Stephen Puth face parte dintr-o familie cunoscuta de artisti, fratele sau fiind celebrul Charlie Puth, numeros castigator in competitiile de anvergura americane si o prezenta constanta in Billboard Hot 100 cu piesele sale.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *