In premiera absoluta: noul imn Euro 2016 - o colaborare de milioane!
2016-05-04 14:51:45

Pe 25 Aprilie 2016, UEFA si David Guetta, unul dintre cei mai renumiti producatori muzicali si DJ din lume, au confirmat ca peste 1 milion de fani au contribuit la aparitia noului imn al Campionatul European de fotbal “EURO 2016”.

In decembrie 2015 David Guetta, ambasadorul EURO 2016, impreuna cu UEFA au lansat o invitatie si o platforma online unde fanii au putut sa-si uneasca vocile pentru crearea noului imn al competitiei. Toate inregistralile au fost ulterior mixate si incluse in piesa “This One’s For You!”.

Despre colaborarea inedita, David Guetta declara ca a fost o experienta unica, iar emotiile si rezultatul au fost pe masura! Artistul are doar cuvinte de lauda si multumire pentru toti cei peste 1 milion de fani care au raspuns invitatiei de a se alatura in crearea unui imn ce va intra in istorie!

“This One’s For You!” va fi lansata in curand si va fi interpretat de David Guetta la ceremoniile de deschidere si inchidere ale Campionatului European de fotbal, precum si in timpul unui concert gratuit sustinut de artist in Paris pe Champ de Mars, in data de 9 Iunie.

Cantecul va insoti toate anunturile si stirile ce tin de evenimentul sportiv al verii, iar in timpul fiecarui gol inscris, stadioanele vor rasuna cu refrenul special editat pentru ocazie. Fanii din toata lumea vor participa la crearea unei atmosfere unice uniti de muzica si pasiunea pentru sportul rege, fotbalul.

Despre aceasta colaborare Directorul de marketing UEFA, Guy-Laurent Epstein a declarat : “Stiam ca este o legatura intre muzica si fotbal fiindca ambele au la baza aceleasi principii de unire a fanilor din toata lumea, de creare a emotiilor pozitive, iar rezultatul colaborarii lui David Guetta cu fanii, a demonstrat inca o data cit de reala si puternica este aceasta legatura. David Guetta este unul dintre cei mai populari si indragiti producatori muzicali din lume, si participarea fanilor in creatia muzicala va contribui in mod inedit la sustinerea atmosferei extraordinare de care vom avea parte in aceasta vara. EURO 2016 este diferit si deosebit in acest an nu doar pe plan muzical, va fi unul dintre cele mai mari campionate europene de pina acum, cu un numar record de 24 echipe participante, urmarite de peste 2 miliarde de oameni in toata lumea.

Declaratia ca peste un milion de oameni au contribuit la acest eveniment este una deosebita si valoroasa pentru noi!”

EURO 2016 incepe pe 10 Iunie 2016 la ora 21:00, cand selectionata Frantei va juca impotriva selectionatei Romaniei pe stadionul “Stade de France” in Saint-Denis.

Asadar, haideti sa dam impreuna un play, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=SXWb9n15q34

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *