In plin conflict cu seful lui, Marllo “isi da demisia si pleaca”… in Congo!
2016-06-08 16:15:29

Un nou single, o noua experienta artistica: Congo este destinatia muzicala aleasa de Marllo pentru luna iunie 2016. In Congo, Marllo se va pregati pentru noul sezon estival, insa va urmari si meciurile de la Euro! Sa fie asta tot ce il asteapta in Congo?

Nu-l mai cautati prin Romania, Marllo tocmai a plecat in Congo! Prietenii artistului au primit mesajul pe retelele de socializare:

“Lume, mi-am facut bagajele! Prea se munceste din greu, ploaia isi tot face de cap, iar la TV … e “campanie electorala”. Am auzit ca si unii “alesi” de pe la noi au vrut sa plece, ba prin Madagascar, ba prin Brazilia, ca le era teama de “racoare”… M-am hotarat, plec in Congo. Am auzit ca e o destinatie fantastica, trebuie sa vad cum e pe acolo. In #Congo e perfect! Am plecat, v-am pupat!
P.S.: Va astept si pe voi sa ne distram si sa antrenam pentru Euro 2016!”

De ce?
Lui #Marllo nu ii place vremea urata asa ca artistul a hotarat sa schimbe vremea rece cu plajele insorite si apa cristalina, doar, doar o veni mai repede vara si pe la noi!

Cine?
In luna iunie 2016, AudioGate Records lanseaza cel mai nou single semnat Marllo si intitulat “Congo”. In videoclipul piesei vei afla cat de prietenoase sunt soparlele din Congo, ce fac localnicele toata ziua, dar mai ales, de ce Marllo a fost urmarit de seful lui tocmai pana in… Africa!

Unde?
Toata vara (si nu numai) in online, pe TV si la radio!

Asadar, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single semnat Marllo, “Congo”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *