In noul videoclip, Andreea Balan joaca alaturi de un finalist America's Next Top Model!
2016-05-16 19:23:07

Andreea Balan a ales unul dintre cei mai frumosi barbati din lume pentru videoclipul “Carusel”. Noul single va fi lansat miercuri la 17:00 pe pagina ei de Facebook unde artista a strans o comunitate de peste 2,5 milioane de fani si prieteni.

Ben Schreen, asa cum a fost ales de Tyra Banks si de publicul care a votat in concursul America’s Next Top Model, este unul din finalistii concursului american menit sa aleaga cele mai frumoase si pricepute modele din SUA si din lume. Acesta a bifat deja campanii pentru Calvin Klein si a jucat in cateva filme cu vampiri.

Faimosul model a ajuns in videoclipul “Carusel” dupa ce Andreea a primit, de la regizorul Edward Aninaru, propuneri de la o agentie de casting din Los Angeles. Cantareata-dansatoare l-a recunoscut imediat pe Ben si l-a ales sa joace alaturi de ea in povestea de dragoste pe care o prezinta scenariul noului single.

Artista s-a lasat inspirata de perioada anilor ’60 care este unul din principalele trenduri vizuale ale anului. Si pentru ca a vrut ceva memorabil, a strans multe poze cu Marilyn Monroe si le-a aratat make-up artistilor si hair-stylistilor americani care au dat un twist modern acestui look retro.

Imaginea din clipul “Carusel” este completata de haine ale designerilor romani dar si straini si un styling ce imbina atmosfera unei povesti de iubire din anii ’60 cu una din 2016. Ceva nou, ceva vechi, ceva imprumutat si clipul e gata.

Sunteti din ce in ce mai curiosi, nu? 🙂

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *