ÎN LIBERTATE, o comedie de Pierre Salvadori – din 29 martie 2019 în cinematografe

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Independența Film anunță lansarea în cinematografele din România a comediei franțuzești În libertate / En liberté în data de 28 martie 2019. Filmul a avut premiera internațională la Festivalul de la Cannes, în secțiunea Quinzaine des Realizateurs.

Într-un oraș de pe Riviera Franceză locuiește Yvonne, tânăra văduvă a lui Santi, comisar de poliție și erou local. Când realizează că soțul ei nu este deloc un exemplu pentru fiul lor și că un un bărbat inocent, Antoine, a făcut 8 ani de închisoare pentru faptele lui Santi, Yvonne vrea să facă tot ce poate pentru a-l ajuta pe fermecătorul Antoine să se întoarcă la viața și la soția sa. Totul, mai puțin să spună adevărul.

De îndată ce e eliberat din închisoare, Antoine e ca o grenadă gata oricând să explodeze: vorbește singur, crede că poate face orice, ca și cum ar avea puteri supranaturale, iar toate acestea duc la pierderea lucidității și a propriei identități, ceea ce va duce la o succesiune impresionantă de evenimente extrem de amuzante.

> – Pierre Salvadori, regizorul filmului.

Păreri?

{focus_keyword} ÎN LIBERTATE, o comedie de Pierre Salvadori - din 29 martie 2019 în cinematografe 85ef7a12 13c6 4b1f 895d 8d9a642cf1ba

Comentarii