În Grecia, Lariss este mai iubită decât Ellie Goulding și Major Lazer
2015-06-04 16:59:03

Lariss_dale papi (1)

În preajma lansării celui de-al doilea single, Lariss încă se menține în topuri cu prima ei piesă, “Dale Papi”, care a stat pe locul 1 în Shazam câteva săptămâni la rând, fiind cea mai căutată piesă în România, atunci când a început să fie difuzată la radio. De altfel, tot “Dale Papi” a bătut și recordul de difuzări în playlist-urile de radio fiind, o perioadă de câteva săptămâni, cel mai ascultat dintre hituri.

În mod firesc, nici concertele internaționale n-au întârziat să apară, artista cântând în ultimele luni în Monaco, Paris, Chișinău și Istanbul.

top_Lariss_Grecia

Încet-încet, frumoasa brunetă și-a propus să cucerească toate clasamentele muzicale europene. Astfel, în această săptămână, “Dale Papi” se poziționează pe primul loc în Topul Internațional al postului Radio 1 din Grecia, clasament care conține 40 piese. Mai mult, se pare că în preferințele elenilor, româncă noastră Lariss i-a surclasat cu “Dale Papi” pe Ellie Goulding cu “Love Me Like You Do” și pe Major Lazer & DJ Sneak feat Mo cu “Lean On”.

Lariss_locul 1_Grecia

Pe lângă faptul că dansează și cântă bine, Lariss petrece ore bune în studio, compunând, alături de colegii ei, Shift și David Ciente, single-uri pentru artiști de top din România. Așa cum este de așteptat, artista pregătește în prezent o nouă producție muzicală, chiar mai promițătoare decât “Dale Papi”, care va fi lansată în curând, împreună cu un videoclip la fel de sexy ca cel de debut.

Ne bucurăm foarte mult de succesul frumoasei românce, Lariss și-i dorim să cucerească tot mai multe teritorii! Aici aveţi dovada că îndrăgita artistă este number 1 în International Chart al postului Radio 1 din Grecia.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *