In DeMoga SuMMer Camp, What’s Up a avut parte de cele mai grele momente din viata lui

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

What's Up_copii_interviu {focus_keyword} In DeMoga SuMMer Camp, What’s Up a avut parte de cele mai grele momente din viata lui Whats Up copii interviu

De doua saptamani What’s Up ne canta ca este “Bine”, asa ca artistul a acceptat provocarea lui Marius Moga, venind in “Tabara de Muzica pe Paralela 45”, unde au loc actiuni comune cu cei peste 100 de tineri din “DeMoga Camp” de la Cheia.

Astfel, What’s Up a fost supus unui tir nesfarsit de intrebari din partea copiilor, curiosi sa afle care sunt secretele succesului sau si cum arata o zi din viata unui artist, dincolo de ecranul televizorului.

Chiar daca What’s Up este unul dintre cei mai buni vorbitori in public, cele peste trei ore de intrebari si raspunsuri l-au facut sa declare:

“A fost cel mai greu interviu pe care l-am dat pana acum. Datorita copiilor, mi-am amintit de mine la inceput. Eram la fel de entuziast ca ei. Abia asteptam sa intru in studio si sa creez. Ce-i drept, emotiile dinainte de a pune gandurile si versurile in piese au ramase aceleasi si acum, chiar daca incepe sa se acumuleze experienta. Dupa zecile de intrebari, ma simt pregatit pentru orice interviu”, incheie artistul.

Va las sa urmariti un filmulet in care apar What’s Up si copiii, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

Q&A Whatzi

Posted by DeMoga Camp on Tuesday, 7 July 2015

Comentarii