În culise cu Yanka şi coregraful Mădălin Farc la videoclipul “Jungle”
2015-07-15 15:41:25

Yanka_Madalin Farc_Jungle

Pentru cel mai recent videoclip al său, “Jungle”, Yanka l-a ales drept coregraf pe Mădălin Farc, cunoscut şi ca cel mai tânăr coregraf român, dar şi datorită colaborărilor cu Alexandra Stan, Inna, Smiley, Marius Moga şi mulţi alţii.

Cum de multe ori pregătirile durează mai mult decât filmarea propriu-zisă, Yanka şi Mădălin Farc ne-au luat în culisele videoclipului, prezentându-ne astfel un material din spatele camerelor, în care îl vedem şi pe regizorul Khaled Mokhtar, atent la orice detaliu de producţie video.

Despre coregrafia realizată de tânărul artist care a stat în spatele show-urilor de la Românii au talent, Yanka a mărturisit: “Mădălin Farc este cel care m-a provocat să dansez şi să am curajul să scot la suprafaţă iubirea mea ascunsă pentru dans! Este înainte de toate un OM deosebit, un coregraf exigent şi foarte creativ, care a ştiut să mă pună în valoare ca artist performer. Este mai mult decât un coregraf, este o sursă bogată de inspiraţie!”

De cealaltă parte, Mădălin Farc a adăugat: “Yanka a avut încredere totală în mine şi mi-a dat frâu liber în crearea coregrafiei. E cel mai frumos sentiment atunci când lucrezi cu oameni deschişi şi doritori să se redescopere”.

Vă las să urmăriţi imagini video din culisele filmărilor clipului “Jungle”, cel mai recent single al frumoasei artiste, Yanka. Păreri_

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *