În colaborare cu DJ-ii din Rusia, Slider & Magnit, Vanotek lansează „My Day” (feat. Mikayla)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Duo-ul care creează cele mai populare remix-uri din Rusia, Slider & Magnit, va face echipă cu producătorul român Vanotek, ale cărui piese ca “Back To Me” și “No Sleep” sunt deja hit-uri, cu milioane de vizualizări. Inedita colaborare se va concretiza în piesa “My Day” (feat Mikayla).

Producătorul și DJ-ul Vanotek a lansat în 2017 primul său album, “No Sleep”, care include cele mai cunoscute piese ale sale, precum “Tell Me Who” feat. Eneli, „În dormitor”, “My Mind” feat. Minelli, “Take the Highway”, “I’m Coming Home” feat. Georgian și The Code, “My Heart is Gone” feat. Yanka. După această lansare, artistul Global Records a cucerit și topurile din Rusia, unde a susținut și multe concerte. Astfel, “Tell Me Who” feat. Eneli a fost prezentă în topurile din România, Rusia, Polonia, are peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube și a ajuns pe locul 6 în Bridge TV Rusia, iar single-ul “Back To Me” feat. Eneli a fost în top Shazam din Rusia pe locul 5.

Pe numele său Ion Chirinciuc, Vanotek este un tânăr producător și DJ român, cunoscut publicului din România datorită pieselor care au cucerit radiourile, dar și colaborărilor și artiștilor cu care a lucrat până acum. Originar din Republica Moldova, Vanotek a studiat liceul de artă Octav Băncilă din Iași, apoi s-a mutat în București și a început să compună pentru diverși artiști: Dan Bălan, Antonia, DJ Sava, Corina, Tom Boxer, Naguale, Havana, Anda Adam, Sasha Lopez.

Păreri?

Comentarii