În atenția Fetei de la Radio – Dl. Goe își arată sentimentele în noua piesă
2020-11-27 12:55:51

O dimineață perfectă începe cu un latte slab sau un espresso puternic? Oricare ar fi răspunsul, cu siguranță cafeaua se îndulcește și cu o piesă care te pune în mood. Sau cu o voce de la radio care te face să te îndrăgostești iremediabil.

Trupa Dl Goe lansează astăzi piesa Fata de la Radio. Vibe-ul melodiei te împinge să o pui pe repeat și, fără să îți dai seama, o să îți miști corpul în ritmul muzicii. Așa că pregătește-te să ai dimineți perfecte în fiecare zi!

Piesa este o poveste romantică și originală despre un băiat îndrăgostit de Fata de la radio, așa cum este menționat și în titlul single-ului. Dl Goe își face curaj și își sună crush-ul în timpul transmisiunii în direct la radio, pentru a-i spune ce sentimente are față de ea. Iar, declarația de dragoste este chiar piesa trupei. Cine ar rezista unei astfel de abordări? Dar, de fapt, cărei fete de la radio i se adresează, de fapt, piesa?

“Noi suntem o trupă care spune povești. Credem că în ziua de astăzi, mai mult ca oricând, e nevoie de acest lucru. Piesele noastre sunt despre oameni frumoși, despre dragostea și dilemele lor, despre tot ce nouă nu ne e străin.”, spune solistul Dani Ionescu.

Formația Dl Goe s-a lansat în primăvara lui 2017 cu EP-ul Momente în Schițe. Stilul de muzică adoptat este o fuziune între pop, rock, blues, funk și muzică autentic românească. Cei șase nu sunt la prima “abatere”. Primul lor album lansat în 2018, Tineri, Sâmbătă, Duminică este un album concept cu 10 actori care spun povestea unui tânăr angajat la un Shop N Go.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *