In aplauzele a mii de prieteni si fani, Gabriel Cotabita a revenit pe scena, la “Gala Chapeau”!
2015-10-30 20:01:19

cotabita-intrare-3

Aseara, la Sala Palatului din Bucuresti, a avut loc mult-asteptatul spectacol “Gala Chapeau”, dedicat lui Gabriel Cotabita cu ocazia sarbatoririi a 60 ani de viata, dar si a 40 ani de cariera muzicala.

Timp de mai bine de doua ore, Sala Palatului a rasunat de ropote de aplauze, publicul fiind trecut prin emotii diverse, de la bucurie, entuziasm si glume marca Mihai Bendeac, in rolul de prezentator, pana la nostalgie, melancolie si lacrimi pe obraz.

Voci consacrate din muzica romaneasca, alaturi de artisti de top din generatia noua, completati de nume noi din zona urban-pop, au oferit aseara un spectacol memorabil si emotionant atat pentru public, cat si pentru Gabriel Cotabita, care a urcat pe scena alaturi de toti colegii lui de breasla, la momentul final, cantand “Ave Maria” si multumindu-le fanilor si prietenilor ca i-au dat un asemenea impuls pentru a se intoarce acolo unde ii este locul, pe scena.
 
Recunoscand ca este o adevarata incercare pentru el sa revina in luminile reflectoarelor, artistul a marturisit: “Pentru mine ultimele luni au trecut extrem de repede, dar iata ca m-am intors sa va spun ceva: iubirea e tot ce mi-a ramas iar iubirea voastra m-a adus acum inapoi!”

In continuare, le-a multumit celor 3 fiice, Aela, Eliza si Milena, care i-au fost aproape in momentele grele si care au facut posibila revenirea sa la microfon in acest mod unic, festiv si emotionant.

Repertoriul lui Gabriel Cotabita a fost pus in scena, rand pe rand, astfel:

Doru Todorut – “Ce mai faci”
Aurelian Temisan – “Nu-ti spun adio”
Monica Anghel & George Miron – “Continent pierdut”
Alex Velea – “Te chem, adolescenta”
Adrian Daminescu – “Prima iubire si ultima”
Jorge – “Balada timidului etern”
Smiley – “Poate ca da, poate ca nu”
Luminita Anghel – “Si va mai trece o noapte”
Horia Moculescu – “Scrisoare”
Vunk – “Conventional”
VH2 & Nicoleta Nuca, Florin Ristei, Tudor Turcu “Trece vremea”, “Fiecare zi”, “Departe de tine”, “Daca n-ai iubi”
Matteo – “Ce zi linistita”
Loredana – “Noapte albastra”
Bodo – “Cat de mult poti gresi”
Delia – “Raiul e pe pamant”
Antonia – “Atunci cand nu esti”
Mita (Bere Gratis) – “Prizonier”
Nico – “Cand zambesti”
Marcel Pavel – “Sa nu ne spunem adio”
Connect-R & Rashid – “Domnisoara”
Gabriel Cotabita & All Stars – “Ave Maria”

Intregul spectacol a fost acompaniat de Andrei Tudor Band, baking vocals Pinky, Walter Dionisie, Muse Quartet si de grupul vocal acappella condus de George Miron.

In acelasi timp, evenimentul de aseara de la Sala Palatului a deschis drumul unui nou concept in Romania: un spectacol care omagiaza carierele celor mai importanti artisti, prezentand parcursul lor de la inceputuri pana in prezent.

“Gala Chapeau” reprezinta, totodata, un cadou muzical oferit de prietenii sai din lumea artistica, in cautarea unui mod in care sa ii declare public „ Bravo, Gabi, Jos palaria!“

Evenimentul a fost organizat de Taktix Media, sustinut in calitate de parteneri media de Antena 1, Antena Stars, ZU TV si Radio ZU și realizat cu sprijinul BGS, Ciuc, Borsec, Pixozz si Agrafa.

Va las sa vedeti ma jos o galerie foto realizata de catre Andrei Tobosaru, dupa care va astept cu pareri.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *