In aceasta seara, de la ora 22.30, urmareste LIVE concertul Gorillaz din Koln!
2017-06-20 20:19:35

Diseară, ai șansa de a asculta trupa Gorillaz interpretând LIVE piesele de pe albumul „Humanz” in concertul din Koln.

Gorillaz s-au intors! Cea mai de success trupa virtuala a revenit cu albumul “Humanz”, lansat pe 28 aprilie 2017.

Produs de Gorillaz, The Twilight Tone of D / \ P și Remi Kabaka si inregistrat in Londra, Paris, New York, Chicago si Jamaica, Humanz vine dupa sapte ani de la lansarea albumului “The Fall”.

Lui Murdoc Niccals (bas), Noodle (chitara), Russel Hobbs (tobe) si 2D (vocal) li s-au alaturat o serie de artisti printre care se numara Jehnny Beth (Savages), Danny Brown, Benjamin Clementine, De La Soul, DRAM, Peven Everett, Anthony Hamilton, Grace Jones, Zebra Katz, Kelela, Mavis Staples, Vince Staples, Popcaan, Pusha T, Jamie Principle si Kali Uchis, printre altii.

Gorillaz inseamna 2D, Murdoc Niccals, Nood, si Russell Hobbs. Trupa a fost creata de Damon Albarn si Jamie Hewlett, iar albumul lor de debut cu acelasi nume a fost lansat in 2001. Un adevarat fenomen global, Gorillaz au cucerit topurile din intreaga lume si au vizitat globul de la San Diego in Siria, inregistrand sute de milioane de streamuri si vanzari de-a lungul drumului. Gorillaz au reusit sa obtina succesul in intreaga lume si sunt recunoscuti de Cartea Recordurilor pentru “Most Succesful Virtual Act”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna concertul, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=c5hYHFxkKW8

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *