#ImiPareRau, noua piesa dedicata victimelor din Colectiv
2015-11-09 15:50:16

Imi Pare Rau

In ultimele zile, tot mai multi artisti isi arata solidaritatea fata de evenimentele triste petrecute in jurul tragediei de la Colectiv, atat prin sustinerea unor concerte caritabile, cat si prin lansari de piese.

Astfel, Boier Bibescu, Sonny Flame si Bibanu MixXL, dupa ce au luat parte la proteste s-au inchis in studio, unde au compus piesa #ImiPareRau, pe care o dedica tuturor celor care, involuntar, au declansat #Trezirea Romaniei.

Boier Bibescu marturiseste: “E ciudat faptul ca refrenul piesei l-am compus alaturi de Sonny Flame inca de acum o luna. Dupa ce am participat la proteste, versurile au venit de la sine. Trebuie sa luam masuri, fiecare cum poate, insa e tare trist si tulburator contextul actual. Ar fi fost mult mai bine sa ne trezim inainte de a se intampla o tragedie. Noi vom face si un concert numit #ImiPareRau, iar banii ajung tot catre familiile indurerate”.

De cealalta parte, Bibanu completeaza: “De 15 ani compunem piese si texte pentru romanii activi si incercam sa ii convingem, cu valori invatate de la parinti, ca munca lor nu este in zadar. Am dedicat piesa celor care au murit in clubul in care noi am cantat de cel putin 5 ori si nu, noi nu suntem oportunisti”.

Piesa nu este folosita in scop comercial, iar toti banii stransi din monetizarea clipului regizat de fratii Richard Stan si Claudiu Stan (Vision Production) vor merge catre contul dedicat victimelor de la #Colectiv.

Nu pot spune decat ca #ImiPareRau ca s-a intamplat aceasta tragedie si transmit condoleante tuturor familiilor indurerate.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *