"Imi caut barbatul", cea mai noua piesa semnata Jazzy Jo
2017-01-19 00:28:25

Emotie, sensibilitate, sinceritate si pasiune sunt cuvintele care descriu perfect „Imi caut barbatul”, cea mai noua piesa semnata Jazzy Jo.

“Imi caut barbatul” este o piesa sincera si directa, despre iubirea vietii mele, a trezirii mele la realitate si acceptarea dorintelor negate atata vreme. Este un manifest pentru abandonarea totala in emotiile pe care le traim si bucuria cu care ar trebui sa experimentam ce ne ofera Providenta. Cea mai mare avere a omului este timpul. Asa ca trebuie sa oferim sufletului timpul necesar sa traiasca, sa lasam asteptarile si sa ne bucuram de calatorie”, a spus Jazzy Jo.

Piesa este compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production si lansata alaturi de Cat Music. Linia melodica le apartine lui Serban Cazan, Vlad Popescu si Jazzy Jo, iar versurile sunt scrise de catre Jazzy Jo si Theea Miculescu.

„Imi caut barbatul” este piesa principala de pe coloana sonora a celui mai de succes film romanesc din 2016 – #sefie69, regizat de catre Cristina Iacob. Cristina este cea care semneaza scenariul si regia pentru videoclipul celui mai recent single Jazzy Jo.

Jazzy Jo este un artist care reinventeaza muzica pop, aducand o combinatie unica de influente jazz, swing, R’n’B sau funk. Sufletul ei este muzica, iar toata viața ii este legata, intr-o forma sau alta, de muzica. A acumulat experienta si in alte domenii, dar la fiecare rascruce de drumuri, a ales, fara sa-si dea seama, aceeasi directie. Are o voce senzuala, care ne face sa vibram de fiecare data cand o ascultam.

Alaturi de echipa HaHaHa Production, in 2012, Jazzy Jo a lansat primul ei single: „Mi-ai intrat in cap”, o colaborare cu Dorian. Acesta a fost urmat de single-urile „A night in Bucharest”, o piesa jazz, care a reprezentat o noutate pentru scena mainstream a muzicii romanesti din ultimii ani, „Cuba”, „Taci un pic”, o colaborare de succes cu Cabron, „Maea” si “Amor, Amor”.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al indragitei Jazzy Jo, “Imi caut barbatul”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Credite artwork: Alina Daniela Nicu

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *