Imagine Dragons lanseaza videoclipul piesei "Next To Me"
2018-03-15 14:48:21

Noul videoclip Imagine Dragons s-a lasat asteptat, dar asteptarea a fost mai mult decat meritata! Noul single, “Next To Me”, nu vine cu un videoclip obisnuit, povestea este spusa intr-un scurtmetraj regizat de Mark Pellington, filmat in Los Angeles si Las Vegas.

Single-ul „Next To Me” are o incarcatura emotionala puternica si scoate in evidenta problemele cu care se pot confrunta oamenii intr-o relatie, dupa cum declara si Dan Reynolds: “Am scris aceasta piesa inspirandu-ma din reminiscentele relatiilor din viata mea si frumusetea iubirii continue”.

„Videoclipul exprima o idee complexa despre iertare si rascumparare. Este o poveste a unui om si o proiectie a unei fantezii care se confrunta cu realitatile intunecate ale destinului. Imaginile te fac sa te intrebi: poate o persoana care a facut o greseala teribila sa fie vreodata iertata de cei dragi sau chiar de sine?!”, spune Pellington, regizorul clipului.

Uneori o piesa cere mai mult, iar emotia lirica si ritmul din „Next To Me” merita un tablou unic, de aceea, dupa nopti pline de conversatii interminabile intre Mark Pellington si Dan Reynolds, acestia au hotarat ca au nevoie de o panza mai mare pentru aceasta capodopera de aproape 12 minute.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Next To Me”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *