Imagine Dragons lansează „Birds" feat. Elisa
2019-07-26 21:55:14

Imagine Dragons își emoționează până la lacrimi fanii și lansează un material video copleșitor pentru piesa „Birds”, a cărui narațiune nu va putea fi întâmpinată cu indiferență.

Piesa „Birds” este integrată pe varianta deluxe a albumului „Origins”, lansat în luna noiembrie a anului 2018. „Birds” este o baladă pop-rock emoționantă, a cărei sensibilitate este susținută de combinația reușită dintre linia melodică molipsitoare și vocea hipnotică a lui Dan Reynolds.
„Birds” este un cântec care utilizează zborul păsării, drept metaforă, pentru a spune povestea unui aparent sfârșit. Piesa și videoclipul animat ce o însoțește ne vorbesc despre istoria unei legături familiale indestructibile, developate treptat, prin alăturarea unor elemente clasice precum apusul și răsăritul soarelui, cronologia firească a anotimpurilor, scurgerea timpului și trăirea vieții prin filtrul unui vis permanent.

Lansarea videoclipului animat al piesei „Birds” succedă lansarea piesei „Heart Upon My Sleeve”, colaborarea emoționantă dintre Imagine Dragons și Avicii, integrată pe albumul „TIM”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *