Imagine Dragons anunta lansarea albumului “Origins”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Surpriza anului 2018 vine de la Imagine Dragons, care anunta lansarea celui de-al patrulea album de studio, „Origins”, programata pentru 9 noiembrie. Albumul poate fi deja precomandat aici.

Fanii ce vor comanda albumul in avans vor primi automat doua dintre piesele extrase de pe materialul „Origins” – „Natural” (care a fost timp de cinci saptamani pe primul loc in clasamentul Billboard’s Alternative Songs) si „Zero”, regasita pe coloana sonora a animatiei Disney, „Ralph Breaks The Internet”.

„Origins” urmeaza directia generala a predecesorului sau, „Evolve”, continuand in mod magistral seria de expeditii sonice, caracteristice trupei Imagine Dragons. Albumul “Evolve” a inregistrat un succes fenomenal, Imagine Dragons ajungand in top 10 Spotify cei mai ascultati artisti la nivel global, cu peste 40 milioane de ascultatori lunar. In Romania, albumul “Evolve” a fost certificat de 4 ori cu discul de platina, toate single-urile trupei ajungand in topul 100 Media Forest.

„Este despre cautarea unor noi taramuri muzicale, dar si despre glorificarea propriilor radacini. In momentul in care noi cream, cream fara sa tinem cont de granite, de reguli. Ni se pare palpitant actul de a face muzica, o muzica pe care sa o simtim diferita si noua.” – Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons

In timpul procesului de creatie al albumului „Origins”, trupa a colaborat cu unii dintre cei mai cunoscuti producatori – Joel Little (care a lucrat in trecut alaturi de Lorde si Khalid), Mattman & Robin (Selena Gomez, Carly Rae Jespen) si John Hill (Florence + the Machine). Albumul marcheaza un amestec complex, dar omogen, de rock, hip hop, pop si folk, caruia i se alatura texturi aparte, ce definesc perfect elemetul inconfundabil al trupei – versurile de o luciditate dureroasa, menite sa trezeasca la realitate si sa inspire ascultatorul.

„Origins” se va lansa la 16 luni distanta de la aparitia lui „Evolve”, in 2017, albumul fiind certificat cu multiple discuri de platina in intreaga lume. Nominalizat la premiile Grammy pentru cel mai bun album al anului 2017, Evolve reuneste trei single-uri ce au ocupat prima pozitie in topul Billboard’s Alternative Songs („Beliver”, „Thunder” si „Whatever It Takes”).

Pareri?

Comentarii