Ilinca si Alex Florea, printre finalistii Eurovision Romania 2017
2017-03-01 14:38:57

Ilinca Bacila si Alex Florea se numara printre cei 10 finalisti ai selectiei nationale Eurovision 2017, alesi de juriul competitiei in semifinala care a avut loc duminica seara.

Ilinca Bacila si Alex Florea au cucerit juriul format din Luminita Anghel, Ovi Jacobsen, Paula Seling, Andrei Tudor si Adrian Romcescu, cu piesa „Yodel It!” si au fost selectati pentru a merge mai departe in finala selectiei nationale Eurovision 2017, din 5 martie.

Juratii au apreciat “Yodel It!”, despre care au spus ca “se retine”, avand un “enorm potential de slagar”. Piesa “Yodel It!”, compusa de catre Mihai Alexandru, unul dintre cei mai cunoscuti si de succes compozitori romani, si Alexa Niculae (textiera), este o piesa energica, ce imbina elemente pop, hip hop, yodeling cu influente rock.

“Ziua de duminica a fost memorabila pentru noi. Dincolo de emotiile inerente participarii intr-o astfel de competitie, au fost bucuria si energia pe care le resimtim de fiecare data cand cantam aceasta piesa si de fiecare data cand urcam pe scena. Punctul culminant a fost aflarea punctajului pe care l-am primit din partea juriului: maxim de puncte de la toti cei cinci! Un moment unic pe care l-am trait cu intensitate, trecand prin toate starile, de la emotie la extaz. Multumim din suflet juriului pentru ca a apreciat piesa si prestatia noastra! Promitem sa fim si mai buni in finala, iar pe voi, publicul nostru drag, va asteptam sa ne votati in finala, sa ne fiti alaturi ca si pana acum!”, declara tanara artista.

“Ma bucura foarte mult sa stiu ca piesa se numara printre cele selectate si sunt socat de rezultatul final si anume, punctajul maxim acordat de catre juriu, carora le multumim din suflet! Multumim TVR pentru organizare, juriului, sustinatorilor nostri care sunt minunati si bineinteles, echipei noastre formate din Mihai Alexandru, Alexa Niculae si Cat Music. Ne vedem in finala!”, adauga Alex Florea.

Ilinca si Alex Florea pot fi sustinuti de catre public, prin televot, in finala competiei, din 5 martie.

In 2014, Ilinca Bacila a uimit juratii de la “Vocea Romaniei” prin talentul sau de a face yodeling. Inca de la o varsta frageda, muzica a fost mereu o parte importanta a vietii sale. Artista nu este la prima experienta a unui concurs muzical TV si a participat la cele mai importante concursuri din tara. Alex Florea, solist vocal si actor din Constanta si-a demonstrat versatilitatea prin participarile la X Factor 2014 si la Vocea Romaniei 2015.

Mihai Alexandru este unul dintre cei mai cunoscuti si de succes compozitori romani care a fost prezent de 20 de ori in finala nationala Eurovision si a castigat nenumarate premii alaturi de artisti consacrati.

Cine vreti sa ne reprezinte anul acesta la Kiev, in cea de-a doua semifinala, pe 11 mai? Eu zic ca ei au toate sansele! Va astept cu impresii!

https://www.youtube.com/watch?v=gU8GxDbhZ9U

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *