Ian Brown lanseaza albumul „Ripples”

Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon

Ian Brown lanseaza albumul „Ripples”, un material rock incredibil, care va desfata urechile ascultatorilor din lumea intreaga.

Materialul este scris aproape in intregime de Ian si reuneste si single-urile „From Chaos To Harmony” si „Ripples”. Albumul „Ripples” marcheaza un moment foarte important, reprezentand primul material solo lansat de Ian in ultimii 9 ani.

Tracklisting „Ripples”

1. „First World Problems”
2. „Black Roses”
3. „Breathe and Breathe Easy (The Everness Of Now)”
4. „The Dream And The Dreamer”
5. „From Chaos To Harmony”
6. „It’s Raining Diamonds”
7. „Ripples”
8. „Blue Sky Day”
9 „Soul Satisfaction”
10. „Break Down The Walls (Warm Up Jam)

Poti asculta/ descarca albumul aici: https://umusic.lnk.to/RipplesPR, apoi te astept cu parerea ta. Enjoy!