iaBilete folosind tichete culturale pe iaBilet.ro
2019-08-27 19:29:51

iaBilet.ro, lider al pietei de ticketing in Romania, dupa numarul de clienti si bilete vandute, anunta un parteneriat cu Sodexo prin care clientii site-ului pot cumpara bilete online la cele peste 600 de evenimente din 70 de orase si folosind tichetele culturale pe cardurile oferite de Sodexo.

Metoda de plata se adauga celor 9 deja existente asa ca acum clientii iabilet.ro pot achizitonat bilete cu plata prin card, paypal, vodafone, orange, carduri culturale sodexo, voucher, op, cele peste 2000 de puncte fizice printre care Flanco, Carturesti sau Diverta, ramburs si pe automatele Selfpay din toata tara.

Cu peste 2 milioane de bilete vandute anual si o cifra de afaceri care aproape se dubleaza de la an la an, iabilet.ro are peste 1.000 de organizatori cu care lucreaza constant, 1 milion de vizitatori unici pe luna si 5 milioane de afisari, 350.000 de abonati la newsletter si peste 150.000 de instalari ale apicatiilor sale pe Androis si IOS.

Compania a fost fondata in 2012 si s–a evidentiat prin tehnologizarea tuturor proceselor care tin de specificul pietei de ticketing si spectacole, seriozitate si inovatie ajungand sa lucreze cu cei mai de seama promoteri din Romania precum Emagic, Marcel Avram, D&D East Entertainment, German Quality, Artmania, Electric Castle, Rockstadt, BestMusic Live, Sublime, Headline Management sau Global Records, pentru a insira doar cateva nume si sa vanda evenimente majore precum Mamma Mia, We Will Rock You, Metallica, The Cure, Lenny Kravitz, Tom Jones sau Bon Jovi dar si turnee nationale si internationale cu Smiley. 5Gang, Delia, The Motans, Irina Rimes, Andra, Micutzu Carla’s Dreams, Iuliana Beregoi, Stefan Banica si multi alti artisti de top romani.

iaBilet s-a extins vanzand exclusiv locatii mari si evenimente din toata tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Constanta , Craiova, Bacau, Ploiesti, Timisoara, Sibiu, Galati, Iasi, Braila, Baia Mare, Targoviste, Targu Mures, Alba Iulia etc.. Zilnic pe iablet.ro se gasesc la vanzare peste 600 de evenimente din peste 70 de orase dar si de peste hotare. In perioadele de varf iabilet.ro vinde simultan aproape 1.000 de evenimente din toata tara oferind clientilor acces facil la cele mai importante evenimente culturale, sportive, festivaluri sau concerte.

– lider in ticketing in Romania cu peste 2 milioane de bilete vandute pe an *
– 700 de evenimente la vanzare din Romania si Europa in orice zi din an
– peste 1.000 de organizatori cu care lucram constant
– peste 1 milion de vizitatori unici si 5 milioane de afisari pe luna
– peste 350.000 de abonati la newsletter
– peste 100.000 de instalari ale aplicatiilor iabilet de Android si IOS
Iti poti scana gratuit biletele la evenimente cu aplicația IB Validator din Appstore / Google Play: iabilet.ro/validator

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *