Human porneste intr-o noua calatorie care incepe cu "You"
2016-11-18 15:14:08

Proiectul Human lanseaza un nou single, “You”, cu un video filmat pe axa Romania – Grecia.

Dupa primele single-uri, lansate in cate doua variante (limba engleza si limba romana), piesa “You”, compusa in studioul Young Spirit Records, este al treilea single lansat de catre Human, cu influente jazz, blues si indie.

O poezie vizuala, fara filtre si fara restrictii, transpunerea “bruta” a sentimentelor celor mai pure, videoclipul este realizat de catre Tiberius Arghiropol a fost filmat in Aeroportul Otopeni si in Atena, Grecia.

Cu un stil inedit si un sound dreamy, proiectul aduce in acelasi loc producatori si compozitori care nu s-au intalnit pana acum, dar care vorbesc aceeasi limba – muzica.

Human este o extensie a noastra, latura umana a fiecarui om. Intregul proiect va fi conturat prin melodii personale, fara a le integra intr-un stil muzical anume. Exemplu sunt si primele doua single-uri, “Aripi de sticla / Radioactive” si “Inimi sincronizate / Connected”, lansate anul acesta si care au adunat in total peste 6 milioane de vizualizari.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul noului single semnat Human, “You”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *