HUGEL feat. Amber Van Day - WTF
2018-12-03 16:18:32

Dupa lansarea remix-ului piesei “Bella Ciao” a artistului El Profesor, care a devenit si “German Summer Hit 2018” (votat de GfK), Hugel s-a intors cu o alta surpriza: “WTF”. Sample-ul ales de Hugel pentru noul single este “Parce que tu crois” de Charles Aznavour, o piesa clasica din 1966, iar prin colaborare cu Amber van Day, ne demonstreaza inca o data indemanarea de care da dovada in a gasi combinatia perfecta pentru o melodie reusita.

Atitudinea artistei este una potrivita in situatia data, cand apare o alta femeie in club care ii face ochi dulci barbatul ei: “I know in the morning you’ll be waking up all alone / Posing all over your story with nothing to hold but your phone / You got it bad, all up in your head, girl you obsessed” – versuri care arata odata pentru totdeauna ca ar trebui sa “Get yourself out the club if you can’t take the heat”.

Cu “WTF”, Hugel creeaza din nou o piesa care, cu siguranta, ne va ramane in minte, asta dupa ce anul trecut a surprins top-urile internationale prin colaborarea pentru piesa “I Believe I’m Fine” semnata Robin Schulz. In afara single-ului sau cu Taio Cruz, “Signs”, remix-ul “Bella Ciao” s-a dovedit a fi una dintre cele mai des auzite piese la petreceri, cu peste 68 milioane de ascultari pe Spotify.

De-a lungul timpului, Hugel a lucrat cu artisti internationali precum David Guetta, Robin Schulz, Tiesto, J. Balvin, Charlie Puth, Taio Cruz sau Post Malone si a mixat la unele dintre cele mai mari festivaluri din lume precum Tomorrowland, Mysteryland, Lollapalooza Berlin si Parookaville. Dupa deschiderea turneului lui David Guetta, “European Arena Tour”, a mixat in Ibiza – a aparut lunar la petrecerea din Ushuaïa “BIG by David Guetta”, precum si la legendara Pacha.

Pana in prezent a adunat peste 2,9 milioane de urmaritori pe Spotify si peste 80,4 milioane de vizualizari pe canalul sau de YouTube.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *