Hozier lanseaza piesa & videoclipul „Movement”
2018-11-19 16:35:40

Hozier lanseaza single-ul „Movement”, o piesa cutremuratoare, insotita de un material vizual incredibil, ce il aduce in lumina reflectoarelor pe renumitul balerin Sergei Polunin.

Sergei a devenit cunoscut drept cel mai bun dansator al generatiei sale, fiind o reala sursa de inspiratie pentru documentarul lui Steven Cantor, „Dancer”. In urma cu aproximativ trei ani, Sergei Polunin a interpretat o coregrafie naucitoare, regizata de David La Chapelle, chiar pe melodia lui Hozier, „Take Me To Church”. Acum cei doi aleg sa lucreze impreuna pentru videoclipul piesei „Movement”.

„Prima data m-am intalnit cu talentul lui Sergei in momentul in care am vazut materialul realizat in colaborare cu David LaChapelle, in care el danseaza pe muzica mea. Cred cu tarie ca unul dintre cele mai frumoase lucruri este ca munca ta sa devina sursa de inspiratie pentru alti artisti, reusind sa redea o alta viziune, printr-o alta executie. Acel material video a fost o sursa de inspiratie pentru noua mea piesa si este o mare onoare sa pot colabora cu Sergei. Are un talent unic. Este un barbat cu abilitati incredibile, fidel si total implicat in arta sa, pe care eu o gasesc ca fiind o mare sursa de inspiratie. Sunt incantat sa impart aceasta piesa cu voi toti.” – Hozier

„Cand am aflat ca Hozier doreste ca eu sa apar in videoclipul piesei , am fost incredibil de fericit. A facut-o din nou – mi-am zis in momentul in care am auzit piesa – a creat o alta opera de arta. Muzica lui m-a inspirat mereu si continua sa o faca prin intermediul piesei ” – Sergei Polunin

Hozier si noua sa piesa, „Movement”, au facut deja furori in America de Nord, insa acum a venit si randul batranului continent. Hozier va incepe luna aceasta turneul european.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *