Hozier lanseaza albumul "Wasteland, Baby!"
2019-03-03 19:50:10

Hozier, renumitul artist premiat cu numeroase discuri de platina, a lansat albumul „Wasteland, Baby!”.
„Wasteland, Baby!” reuneste toate piesele regasite pe EP-ul „Nina Cried Power”, material lansat in septembrie 2018, dar si aparitii ale legendarei Mavis Staples si un instrumental naucitor, adus la viata de catre Booker T. Jones.

Catalogata chiar de catre Barack Obama ca fiind una dintre piesele anului 2018, „Nina Cried Power” este melodia care si deschide noul album semnat Hozier.

“Sunt extrem de entuziasmat ca in sfarsit lansez albumul <<Wasteland, Baby!>>! Am lucrat mai bine de un an la el, timp in care toata lumea ma intreba cand va fi gata. Acum pot sa scot din buzunare toata munca din ultima perioada. Totodata vreau sa le multumesc din suflet ascultatorilor si fanilor pentru toata sustinerea pe care mi-au oferit pana in prezent. Ne vom vedea in curand in turneu!” – Hozier.
„Wasteland, Baby!” are toate datele necesare pentru a continua succesul albumului „Hozier” (lansat in septembrie 2014) – materialul a strans 2,1 miliarde de stream-uri doar pe platforma Spotify si a fost vandut in 850.000 de copii peste tot in lume.

Poti asculta/ descarca albumul aici: https://umusic.lnk.to/WastelandPR, apoi te astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *