HOT! DJ Khaled a lansat “Wild Thoughts”, feat. Rihanna & Brison Tiller
2017-06-27 19:25:17

In doar cateva zile de la lansare, “Wild Thoughts” a adunat peste 39 de milioane de vizualizari pe YouTube! Single-ul este un remake al piesei “Maria, Maria”, a lui Carlos Santana, iar Rihanna si DJ Khaled au pastrat linia melodica.

Clipul piesei, regizat de Colin Tilley si filmat in cartierul Little Haiti din Miami, ne transpune intr-o lume de carnaval, plina de culoare, iar Rihanna apare in mai multe ipostaze provocatoare si senzuale. “Wild Thoughts” ocupa prima pozitie in Franta si Portugalia pe iTunes, locul 2 in Marea Britanie, Noua Zeelanda, Polonia, Danemarca, Grecia si Africa de Sud si locul 11 in topul Global Spotify Top 50.

Piesa se regaseste pe cel mai nou album al lui DJ Khaled – “Grateful”, disponibil de astazi, si include colaborari cu Nicki Minaj, Alicia Keys, PARTYNEXTDOOR, Calvin Harris, T.I. si multi altii. Pana in prezent, artistul a lansat piese precum “I’m the One” (ft. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne), “Do You Mind”, “I Got the Keys” (ft. Jay-Z, Future), hituri ce au generat sute de milioane de vizualizari pe YouTube.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Wild Thoughts”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *