Hot & Dirty! Noul MIX Dirty Nano e oficial online + IMAGINI PARTY
2015-11-28 13:31:56

Scena muzicii electronice din Timișoara, dar și din țară, vibrează cu un nou motiv de sărbătoare. Maestros del Ritmo a lansat oficial mix-ul cu numărul 16, din celebra serie care a adus atât de mult good vibe între iubitorii deep house din România.

Conceptul de party a sărbătorit acest lucru printr-o petrecere oficială de lansare în clubul Epic Society, unde toți cei prezenți au primit materialul în format CD. Mix-ul a apărut acum și pe internet, unde fanii muzicii electronice îl pot asculta pe repeat, de pe MixCloud.

Acest set poartă o semnătură aparte, fiind montat piesă cu piesă de către Dirty Nano – un proiect învăluit, până recent, în mister. Duo-ul Dirty Nano este responsabil pentru remix-uri foarte cool precum The Four Five Seconds Bootleg, The See You Again Bootleg și cel mai nou hit – The Hello Bootleg, cu care începe acest prospăt volum 16.

Nimeni nu știa cine stă în spatele conceptului destinat iubitorilor deep house/ indie dance și nu disco, iar secretul a fost păstrat bine pentru primii ani, de la începuturile sale din 2011. Surpriza a fost cu atât mai plăcută când fanii le-au aflat identitatea celor ce aduc atât de mult vibe pozitiv în scena electronică. Tinu Vidaicu și George Hora sunt cei doi artiști care trag sforile din spatele pseudonimului Dirty Nano și își strâng în jurul lor un cult muzical la 120 BPM.

Dirty Nano reprezintă un mix între sunet și emoție, iar producțiile și live set-urile băieților sunt deopotrivă provocatoare și înduioșătoare. Este un duo care trage cu ochiul pe track și cucerește auditoriul de la primele secunde, însă Vol. 16 din seria Maestros del Ritmo vorbește de la sine pentru cei doi artiști.

Vă invit cu drag să ascultați mix-ul dând click pe linkul de mai jos, dar să priviți și câteva imagini de la party, după care vă aștept să-mi spuneți care sunt părerile voastre. Like or not?

https://www.mixcloud.com/maestrosdelritmo/maestros-del-ritmo-vol-16-2015-official-mix-by-dirty-nano/

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *