Holograf, Compact si Cristi Minculescu & Iris se reunesc pe aceeasi scena, la Arenele Romane
2017-04-14 20:44:28

Dupa 40 de ani de cariera, timp in care generatii intregi au crescut cu muzica lor, trio-ul de aur al rock-ului romanesc se reuneste in spectacolul “Ca pe vremuri” la Arenele Romane, in data de 15 iunie 2017, ora 18.

Timp de 5 ore fara intrerupere artistii, care au impartit sute de zile de distractie si amintiri de neuitat, aceleasi scene, aceiasi fani, vor transforma din nou, ca de fiecare data, si acest concert intr-o adevarata petrecere. Hituri precum “Fata din vis”, “Cantec pentru prieteni” (Compact), “Baby”, “Cine ma striga in noapte” (Iris), “Banii vorbesc”, “Sa nu-mi iei niciodata dragostea” (Holograf) vor rasuna de pe scena Arenelor Romane si de pe buzele miilor de nostalgici care isi vor depana amintirile cele mai dragi alaturi de trupele de suflet ale adolescentei.

Cei care au crescut si s-au indragostit pe muzica lor, au trait momentele rebele si libertine ale tineretii sau si-au dezlantuit energia pe muzica rock, sunt asteptati sa retraiasca, la Arenele Romane, ca pe vremuri, povestea celor mai puternice amintiri, alaturi de prietenii cei mai dragi.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco si au pret redus pana pe 30 aprilie 2017.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la un eveniment organizat de Sublime Romania si comunicat de HTag PR, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *