Hitul „Con Calma" are o varianta noua, cu superstarul Katy Perry
2019-04-20 11:23:10

Katy Perry s-a alaturat lui Daddy Yankee si lui Snow pentru o versiune exploziva a hitului „Can Calma”.

Remix-ul „Con Calma” include versuri scrise si interpretate de catre Katy.

Piesa „Con Calma” candideaza cu lejeritate la hitul anului 2019, fapt confirmat si de criticii muzicali. A ajuns pe primul loc in topul global Spotify, a ocupat timp de patru saptamani consecutiv locul 1 in Billboard Latin Airplay si lista reusitelor poate continua cu nr 1 in topul Deezer sau cea mai cautata melodie din lume, conform Shazam.

Hitul lui Daddy Yankee este un reggaeton-dancehall uptempo care foloseste refrenul celebrei melodii „Informer”, lansata in 1992 de Snow. Pentru noua versiune, Daddy Yankee si Snow au lucrat impreuna atat pe partea de compozitie, cat si productie, alaturi de Juan Salinas si Oscar Salinas.

Daddy Yankee ramane unul dintre cele mai influente nume din muzica latino-urbana, fiind declarat atat de catre CNN, cat si de Time Magazine. A vandut peste 17.000.000 de albume si are peste 60 milioane de fani in Social Media. Este considerat regele reggaetonului, asta si datorita hiturilor „Dura” sau „Despacito”, cele mai vizualizate videoclipuri din toate timpurile.
Katy Perry are peste 10 ani de cariera si este unul dintre cele mai mari staruri de pe mapamond, pozitionandu-se astfel si datorita albumului de debut „Teenage Dream”. Au urmat o serie de hituri ce au cucerit topurile mondiale, „Roar”, „Firework” sau „Dark Horse”. Katy a depasit pragul de 18 miliarde de stream-uri si este cea mai urmarita artista pe Twitter. Totodata, Katy Perry este si singura femeie care are 4 videoclipuri care au depasit 1 miliard de vizualizari fiecare.
Snow este un cantaret de reggae originar din Canada, cunoscut pentru hitul „Informer”, care a ocupat primul loc in Billboard Hot 100 timp de 7 saptamani consecutiv. Tot piesa „Informer”a fost desemnata de catre Gusinness Book of World Records ca cea mai bine vanduta piesa reggae din istoria SUA, cat si piesa reggae care a urcat cel mai mult in topuri.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *