HIT ALERT! Luis Fonsi lanseaza single-ul „Sola”
2019-01-24 16:44:53

Luis Fonsi, castigatorul a 5 premii Latin Grammy si creatorul hit-ului „Despacito”, lanseaza un nou single, „Sola”, o balada emotionanta, cu o structura si un ritm antonimice muzicii lansate in ultima perioada de artistul portorican.

Prin intermediul piesei „Sola”, care este disponibila in doua variante (engleza si spaniola), Fonsi incerca o intoarcere la radacini, dorind sa demonstreze lumii ca nu este doar un creator de hit-uri, ci si un adevarat povestitor. Single-ul „Sola” este un material sensibil si onest, care urmareste naratiunea unei povesti de dragoste complicate, o iubire alimentata de speranta si sustinuta prin puterea imaginatiei.

Fonsi este una dintre cele mai prezente figuri din peisajul muzical actual, reusind sa aduca genului latino cel mai inalt grad de recunoastere si prestigiu la nivel international. Cu hit-uri precum „Echame La Culpa” ft. Demi Lovato (care a fost #1 in 59 de tari), „Calypso” ft. Stefflon Don si „Imposible” ft. Ozuna (cel mai recent single al sau) este doar o chestiune de timp pana cand Luis Fonsi va lua cu asalt toate clasamentele muzicale.

Hit-ul “Despacito” a facut furori si a reusit sa stabileasca o serie de recorduri greu de egalat, recunoscute si de Guinness World Records.
Duetul cu Daddy Yankee, “Despacito”, s-a mentinut pe primele locuri in topurile internationale Billboard “Hot Latin Song” pentru 56 de saptamani consecutiv, reusind sa depaseasca recordul pentru cele mai multe saptamani petrecute pe locul 1 si cea mai indelungata prezenta in topurile Billboard.

5 recorduri pe care “Despacito” a reusit sa le stabileasca, conform Guinness World Records:

Cel mai vizionat clip – 5,003,945,241 vizualizari pana pe 6 aprilie 2018
Cel mai apreciat clip – 29,585,207 milioane de aprecieri pana pe 31 august 2018
Cel mai vizionat clip pe YouTube (duet) – 5,003,945,241 vizualizari pana pe 6 aprilie 2018
Cea mai ascultata piesa – 4.6 miliarde de ascultari pana pe 19 iulie 2017
Primul clip pe YouTube care a ajuns la 5 miliarde de vizionari – recunoscut pe 4 aprilie 2018
In Romania, “Despacito” a fost hitul anului 2017, iar pana in prezent a stabilit recorduri si in ceea ce priveste cifrele de pe platformele digitale: peste 200.000 de unitati vandute si peste 100.000.000 de ascultari, fiind certificat cu 10 discuri de Platina.
Single-ul „Sola” este extras de pe albumul „Vida” – cel de-al zecelea material semnat Luis Fonsi si unul dintre cele mai asteptate albume ale anului 2019 – a carui lansare este programata pentru 1 februarie. Albumul “Vida” a schimbat cursul muzicii latine inainte de a se fi lansat, reusind sa domine toate topurile internationale cu piese precum “Despacito”, “Échame La Culpa”, “Calypso” si “Imposible”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *