Hashtag96 feat Antidot, Alexo si Rita te invata sa Twerkuiesti!

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Hashtag96 este un proiect girl deejay, nou lansat pe piata muzicala si care, pentru primul single, a ales sa colaboreze cu rapperul Antidot si artistii Alexo si Rita. Piesa prezinta influente din muzica trap, cu versuri in limba romana, spaniola si engleza, dar si cu un titlu original si totodata sugestiv – Twerkuieste.

Despre acest nou single, Antidot declara: Am fost incantat de ideea instrumentalului dar si de titlul piesei, cand am fost sunat de catre Delyno (producatorul piesei), asa ca nu am stat mult pe ganduri si am inceput sa lucram pe finalizarea textului. Piesa a fost conceputa in Februarie, insa a suferit mai multe modificari pana sa ajunga la versiunea actuala. Strofa in spaniola a fost compusa de catre Hashtag96 si avea nevoie de o voce inconfundabila, asa ca am ales-o pe Rita si s-a dovedit a fi o alegere inspirata. Alexo a completat cu partea in engleza, dand un plus de feeling piesei. Am considerat ca piesa este un concept de sound si text original fata de ce am auzit pe piata din Romania, dar si diferit fata de piesele pe care le-am lansat pana acum. Noi credem ca e ceva fresh si speram sa placa atat publicului din tara, si sa o auzim curand in toate cluburile.

Filmarile videoclipului s-au desfasurat pe durata a 4 zile si este un clip de imagine in care se pune amprenta in special pe stilul de dans cunoscut ca twerk.

Instrumentalul este produs de catre dj-ul Delyno, cel care a lucrat la text impreuna cu Antidot, totodata ocupandu-se de mixajul piesei, iar mastering-ul piesei a fost facut in Germania de catre YME Mastering.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single semnat Hashtag96 feat. Antidot, Alexo & Rita, “Twerkuieste”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

Comentarii