Hardwell – How You Love Me (feat. Conor Maynard & Snoop Dogg)
2018-12-08 16:40:55

Hardwell isi lanseaza cel mai nou single in colaborare cu Conor Maynard si Snoop Dogg.

Hardwell ne incanta cu o piesa pop tropicala prin vocea emblematica a lui Snoop Dogg, in combinatie cu gustul dulce de pop din partea lui Conor Maynard.

DJ-ul olandez este unul dintre liderii muzicii electronice, remarcandu-se prin piese precum “Spaceman”, “Apollo (feat. Amba Shepard)” si “Dare You (feat. Matthew Koma)”, dar este si creatorul unor documentare premiate, cum ar fi “I AM Hardwell Documentary”.

Printre artistii cu care a mai colaborat de-a lungul timpului ii putem mentiona si pe Tiësto, Jay Sean, Craig David, dar si Jason Derulo.

De-a lungul timpului a participat ca headliner la diferite festivaluri de mare anvergura, printre care si Ultra Music Festival Miami, Coachella, Tomorrowland, Lollapalooza.

Pe langa asta, concertele lui caritabile, Indian United We Are si Guestlist4good, s-au bucurat de prezenta unui numar foarte mare de participanti. 100 mii de persoane s-au alaturat cauzei nobile pentru a sustine educatia copiilor in cadrul programului Magic Bus.

Piesa “How You Love Me” (feat. Conor Maynard & Snoop Dogg) este disponibila acum in magazinele digitale: http://bit.ly/HWLHYLM

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *