Halsey lansează videoclipul piesei „Graveyard"
2019-10-14 18:54:53

Halsey face public videoclipul piesei „Graveyard”, regizat de către Anton Tammi (Lykke Li. JIL), care le aduce împreună pe superstarul originar din New Jersey și pe actrița Sydney Sweeney („Euphoria”, „Once Upon a Time… in Hollywood”).

„Graveyard” este extras de pe următorul album al lui Halsey, „Manic”, a cărui lansare va avea loc pe 17 ianuarie. Single-ul „Graveyard” reprezintă cea de-a 15-a piesă semnată de Halsey care a intrat în clasamentul Billboard Hot 100, înregistrând peste 65 de milioane de ascultări.

Pre-comandă „Manic” aici: https://umusic.lnk.to/ManicPre
Conform publicației Stereogum, „Graveyard” este „un cântec pop puternic despre depresie și co-dependență”, iar Halsey „poate cânta despre lucruri așa profunde și, totodată, să ridice în picioare o întreagă arenă”.
În urmă cu o săptămână, pentru a marca un eveniment important din viața sa – cea de-a 25-a aniversare, Halsey a lansat o altă piesă regăsită pe albumul „Manic”, „Clementine”, împreună cu un videoclip regizat de Anton Tammi, în care aceasta execută o coregrafie emoționantă împreună cu fratele său, Sevian Frangipane.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *