Halsey lanseaza single-ul „Without Me”
2018-10-06 18:54:12

Halsey se intoarce si cucereste inimile publicului cu un nou single, „Without Me”.

„Punandu-ti semne de intrebare legate de scopul si efortul tau intr-o relatie poate fi debusolant si trist, dar este important sa reflectezi la adevarata ta valoare. Aceasta piesa este despre a intelege ca este nevoie sa te pretuiesti orice ar fi. Este o melodie foarte onesta si este ceea ce m-a ajutat pe mine sa realizez ca inca imi mai pot exprima sentimentele prin arta dupa tot acest timp. Muzica va fi mereu motorul inimii mele.” – Halsey

„Without Me” este primul material solo lansat de Halsey de la succesul inregistrat in 2017 cu albumul „hopeless fountain kingdom”, care a debutat pe prima pozitie in clasamentul Billboard 200. „hopeless fountain kingdom” a reunit piesele „Now or Never” si „Bad at Love”, ambele premiate cu multiple discuri de platina.

Printre activitatile recente ale artistei se numara colaborarea cu Benny Blanco si Khalid pentru hitul „Eastside”, dar si aducerea la viata a personajului Wonder Woman in cadrul animatiei „Teen Titans GO!”. De asemenea, Halsey poate fi vazuta si in marea productie cinematografica „A Star is Born”, ce ii va avea in rolurile principale pe Lady Gaga si Bradley Cooper.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *