Halsey lansează single-ul & videoclipul „Nightmare"
2019-05-17 21:25:21

Halsey, superstarul nominalizat la premiile Grammy, identifică și analizaează profilul femeilor din societatea actuală și dă voce unor subiecte neatinse până acum prin lansarea unuia dintre cele mai puternice single-uri din ultima perioadă, „Nightmare”.

Materialul video ce însoțește „Nightmare” se bazează pe un concept gândit chiar de Halsey, care se materializează prin viziunea regizorală a renumitei Hannah Lux Davis (Ariana Grande, Ciara), alături de care Halsey a creat și videoclipul piesei „Alone”.
Pentru ca veridicitatea videoclipului să fie conservată, Halsey a ținut ca toate personajele din videoclip să fie femei.

Săptămâna trecută, Halsey a ținut două spectacole intime la New York City’s Webster Hall, unde a cântat integral primul său album, „Badlands” (2015), urmând ca în cea de-a doua seară să interpreteze piesele regăsite pe cel de-al doilea material al său, „Hopeless Fountain Kingdom” (2017).

Halsey a setat câteva recorduri prin lansarea din 2018 a single-ului „Without Me”. În martie 2019, aceasta a devenit primul artist din istorie care s-a înlocuit pe sine, de două ori pe prima poziție a clasamnetului U.S. Pop Songs Airplay, unde „Without Me” a surclasat „Eastside”, colaborarea dintre Halsey, Benny Blanco și Khalid. De asemenea, „Without Me” este piesa interpretată de o femeie care a stat cel mai mult în Top 10 al Billboard Hot 100 și una dintre cele 9 piese care au petrecut peste 28 de săptămâni în Top 10. În ceea ce privește numărul de ascultări, „Without Me” este certificată cu 4 discuri de platină în US, iar videoclipul oficial al piesei înregistrează peste 100 de milioane de vizualizări.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *