Halsey lansează single-ul „Graveyard" și anunță lansarea albumului „Manic"
2019-09-13 15:23:58

Halsey, unul dintre cei mai inovatori și talentați artiști ai peisajului muzical actual, își surprinde fanii încă o dată și anunță lansarea unui nou album, intitulat „Manic”, și lansează un nou single, „Graveyard”.
Albumul, care succedă lansarea din 2017 a materialului „hopeless fountain kingdom”, va fi lansat pe 17 ianuarie 2020.
Pre-comandă aici: https://umusic.lnk.to/ManicPre

„Graveyard”, noul single extras de pe „Manic”, alături de hit-ul „Without Me”, distins cu 5 discuri de platină, a fost lansat împreună cu un material video special, ce o întruchipează pe Halsey pictând artwork-ul următorului său album.

Încă de la albumul său de debut – „ BADLANDS”, lansat în 2015, muzica lui Halsey a fost ascultată de peste 23 de miliarde de ori. „Without Me” este primul material solo lansat de Halsey de la succesul înregistrat în 2017 prin albumul „hopeless fountain kingdom”, care a debutat ca No. 1 în clasamentul Billboard 200. Materialul „hopeless fountain kingdom” a reunit piesele „Now or Never” și „Bad at Love”, ambele premiate cu multiple discuri de platină.
Printre activitățile recente ale artistei se numără lansarea single-ului „Nightmare”, colaborarea cu YUNGBLUD pentru piesa „11 minutes”, colaborarea cu Benny Blanco și Khalid în vederea lansării hit-ului „Eastside”, dar și aducerea la viață a personajului Wonder Woman în cadrul animației „Teen Titans GO!”. De asemenea, Halsey a putut fi văzută și în renumita producție cinematografică, „A Star Is Born”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *