„Hai da" vina pe Tostogan'S
2019-11-06 23:19:12

Dupa ce a strigat in gura mare „Sunt Bine” alaturi de Ami si „Hopa hopa” impreuna cu Lora, Tostogan’S canta despre sentimente ranite si alegerile pe care le facem pentru dragoste in „Hai da”. Piesa se regaseste pe albumul pe care acesta planuieste sa-l lanseze anul urmator.

Tostogan’S povesteste ca el insusi era intr-un moment nu tocmai usor din punct de vedere sentimental atunci cand a inceput sa lucreze la piesa: „Eram intr-o perioada de tranzitie sentimentala in care trebuia sa iau decizii prompte pentru a-mi pune in ordine viata personala. De obicei astfel de schimbari nu trec fara sa fie dureroase sau sa raneasca pe cineva, mai ales atunci cand este vorba despre decizia de a abandona o relatie nociva. Toata povestea aceasta m-a inspirat sa scriu piesa „Hai da” si m-am bucurat mult ca si baietilor de la studio: Adi Colceru, Alex Pelin si Gabriel Maga le-a placut si s-au implicat pentru a o termina. Pentru clip am colaborat cu Alex Ceausu si l-am filmat in tara, in Vama Veche, locul unde sufletele rebele isi gasesc armonia.”

Andrei Tostogan este un interpret, compozitor si producator cu o prezenta puternica in topurile muzicale din Romania, Republica Moldova si Kazahstan. In 2017, a lansat proiectul Tostogan’S si piesa „Se stie”, o poveste in versuri ce satirizeaza balcanismul zilelor noastre. In 2018, a colaborat cu Ami pentru „Sunt bine”, o piesa pozitiva, cu un refren „molipsitor”, iar in urma cu cinci luni, a lansat impreuna cu Lora „Hopa, Hopa”, o melodie cu un mesaj simplu si frumos: „traieste clipa!”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *