Guz - I love you (videoclip nou)
2015-01-30 15:24:49

Cand spui “I love you”, cica te faci inteles de oricine, asa ca Guz lanseaza declaratia universala de dragoste, simpla, concisa si directa.

Videoclipul piesei aduce in prim plan 20 de vedete de peste Prut, care isi arata dragostea in cele mai originale moduri. Nata Albot, Andrei Bolocan, Katy Rain, Andrei Tostogan, Nicoleta Gavrilita, Nicu Tarna, Pasha Parfeny se numara printre vedetele care apar in videoclipul “I love you”, regizat de catre Guz si Kabzzon.

“In copilarie eram un baiat cuminte si roseam daca mi se recita ‘Cica eu, cica tu, cica I love you’. Anii au trecut si, desi, lucrurile s-au schimbat, nu am uitat acea emotie care m-a ajutat acum sa lansez o melodie jucausa rau.”, declara Guz.

Compusa de catre Guz, piesa “I love you” transmite bucuria de a iubi la orice varsta, sub orice forma si ca toate povestile de iubire au la baza aceste trei cuvinte.

“Fiecare isi traieste iubirea diferit la orice varsta, pe undeva poate mai copilareste, pe undeva mai serios, insa cu totii folosim, mai devreme sau mai târziu, expresia ‘I Love You'”, adauga artistul.

Compozitor si interpret, Guz si-a inceput cariera muzicala odata cu lansarea piesei “Buburuza”. Melodia s-a bucurat de succes in Republica Moldova si a fost declarata piesa anului 2012, la Premiile Industriei Muzicale din Moldova. In plus, Guz este actor al teatrului muzical “Ginta Latina” din Chisinau si a devenit cunoscut odata cu rolul principal din filmul “Culorile”.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *