Gryffin lansează single-ul „OMG" ft. Carly Rae Jepsen
2019-08-02 18:17:20

Gryffin și Carly Rae Jepsen lansează „OMG”, un single irezistibil, produs chiar de Gryffin și regăsit pe viitorul său album de debut, numit, „Gravity”.
„OMG” este un single molipsitor, o combinație irezistibilă de synth-pop și un refren interpretat de către Carly Rae Jepsen, care îți va rămâne pe loc întipărit în minte. Dezvăluind o abordare subtilă și briliantă, Gryffin dă naștere unei piese dinamice, dar elegante, ce scoate în evidență emoția sclipitoare a piesei.
„Gryffin este un spirit înrudit mie. Împărtășim aceeași viziune asupra muzicii și sunt recunoscătoare că fac parte din acest proiect”, declară Carly Rae Jepsen.
a fost una dintre cele mai amuzante experiențe pe care le-am trăit în momentul în care am înregistrat o piesă. Să lucrez alături de Carly Rae Jepsen a fost o mare onoare, mai ales că mă număr printre fanii ei de multă vreme. Mă bucur ca piesa ni se potrivește atât de bine. Sper că toată lumea o va iubi la fel de mult ca noi și va simți bucuria și energia văratică”, declară Gryffin.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *