Grigore Gherman de la "Te cunosc de undeva" a filmat pe cal pentru noul sau videoclip!
2019-10-30 16:34:36

Cunoscutul interpret de muzica populara, pe care il cunoasteti de la emisiunea “Te cunosc de undeva”, Grigore Gherman a filmat de curand un nou videoclip dedicat Bucovinei, colt de rai. Videoclipul a fost filmat la piesa “Bucovina raiul meu”, pe cal, pe munti! A adunat copiii Bucovinei si i-a filmat, a filmat cele mai frumoase locuri din Bucovina si cele mai importante obiective din punct de vedere istoric.

Tanarul interpret a mai filmat o melodie care cuprinde frumosul meleag romanesc, Bucovina, raiul meu. Melodia respectiva a aduna peste 1.300.000 de vizualizari de pe un cont de youtube cu numai 20 de mii de abonați. Si iata, Grigore Gherman, ba la “Te cunosc de undeva”, ba pe muntii Bucovinei, calare pe un armasar aprig.

Bucovina ocupa un loc aparte in inima lui, de aceea o canta atat de mult. Nu a fost deloc usor sa fllmeze acest videoclip pe un cal si pe carari de munte, dar artistul a vrut sa aduca in fata iubitorilor de muzica populara frumusetea Bucovinei si acele locuri minunate de care oamenii poate au uitat, a vrut sa scoata in lumina inocenta copiilor si faptul ca ei ne fac viata mai frumoasa prin zambetul lor.

Solistul a devenit si mai cunoscut dupa ce a fost cooptat in noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva” unde pana acum a avut parte de mai multe transformari intrand in pielea unor artisti precum Carla’s Dreams, Laura Lavric, Tarkan, Guess Who, Delia, Afric Simone sau Filip Kirkov. Pe solist il veti mai vedea de acum incolo multa vreme in emisiunea de la Antena 1 supranumit showul transformarilor.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *