Gran Error lanseaza Mezzanine, o piesa efervescenta cu un sound captivant!
2020-09-24 16:57:47

După lansarea single-urilor “Pa Mi” și “Slow Dance”, Gran Error revine cu încă o piesă cu sound captivant: “MEZZANINE”! O piesă efervescentă, cu un ritm ce dă dependență și o voce ispititoare, cea mai recentă lansare Gran Error nu permite vibe-uri negative, așa cum exprimă și versurile piesei. Apasă play, apoi repeat și bucură-te de acest sound hipnotizant!

“Mezzanine” a fost compusă de Marcel Botezan, Sebastian Barac și Minelli, versurile îi aparțin lui Minelli, iar producția este semnată de Marcel Botezan, Sebastian Barac și David Ciente.

Marcel Botezan și Sebastian Barac, duo-ul de producători ce stă în spatele proiectului Gran Error, reprezintă, de asemenea, și proiectul consacrat Play&Win, proiect prin care au produs numeroase hituri internationale pentru artiști ca INNA, Antonia, Flo-Rida, etc. În plus, cei doi au participat în calitate de co-producători la sesiuni pentru piese interpretate de artiști precum Akon (“Hypnotized”) și Nicky Minaj & Nick Konas (“Bom Bidi Bom”). Duo-ul a fost nominalizat, de-a lungul carierei, cu mai mult de 30 de distincții, fiind nominalizați pentru peste 50.

Videoclipul piesei te transpune instantaneu într-un vibe de petrecere, combinând diferite cadre, locații și personaje pentru a crea un vizual dinamic și efervescent. Video-ul a fost editat de către Alex Chițu.

“Suntem foarte entuziasmați să împărtășim ‘Mezzanine’ cu publicul, a treia noastră lansare sub proiectul Gran Error. Sperăm că publicul să primească vibe-ul pozitiv pe care am vrut să îl transmitem prin această piesă pe care am compus-o alături de Minelli și David Ciente, prietenii și colegii noștri. Suntem foarte încântați și de videoclipul aceste lansări, este foarte dinamic și plin de culori intense, potrivindu-se perfect cu sound-ul piesei.”

Single-ul anterior Gran Error “Slow Dance” se bucură în prezent de rotații pe stațiile radio internaționale de top în țări precum Rusia și Turcia.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *