Gorgon City lansează single-ul „Elizabeth Street"
2019-07-05 21:22:33

Gorgon City, cunoscutul duo britanic, lansează single-ul „Elizabeth Street”, un material house ce îți va rămâne instant întipărit în minte.
Noua piesă semnată Gorgon City vine după lansarea din luna mai a materialului „Go Slow”, o colaborare inedită cu Kaskade, care a fost ascultată de peste 8 milioane de ori.
Odată cu lansarea din 2017 a propriului label, REALM, Gorgon City a încurajat o lungă serie de artiști talentați, reprezentați ai genului EDM, precum Christian Nielsen și Local Dialect.
„Delicious”, unul dintre cele mai recente single-uri lansate, și „Lick Shot”, o piesă care a devenit virală și înregistrează peste 10 milioane de ascultări, sunt dovada clară a modului în care Gorgon City reușește să creeze muzică underground care să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi, prin îmbinarea unor elemente unice.
Gorgon City și label-ul său, REALM, au primit critici pozitive din partea unor mari nume ale industriei – Adam Beyer, Richy Ahmed, John Digweed, Claptone, The Black Madonna, CamelPhat și Nicole Moudaber.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *